Slik slår du av automatisk synkronisering i iTunes 13

Slik slår du av automatisk synkronisering i iTunes

Hvis du bruker iTunes for å administrere media på tvers av alle iOS-enhetene dine, har du sannsynligvis blitt irritert på grunn av det faktum at programvaren begynner å synkronisere media umiddelbart etter at du kobler enheten til datamaskinen. Vel, vi har alle vært der, og det tar mye tid å fullføre, spesielt hvis du har mye innhold. De fleste av oss foretrekker å gjøre synkroniseringsprosessen etter eget skjønn i stedet for å la iTunes gjøre det for oss automatisk. Det er imidlertid en måte å deaktivere denne Auto-Sync-funksjonen i iTunes. Når det er gjort, trenger du bare å klikke på Synkroniser-knappen for å manuelt overføre innhold etter eget ønske. Vel, hvis du er opptatt av å deaktivere denne funksjonen, la oss ta en titt på hvordan slå av automatisk synkronisering i iTunes:

Slå av automatisk synkronisering i iTunes

Merk: Jeg har klart å deaktivere automatisk synkronisering i den siste stabile versjonen av iTunes for Windows (12.6.2) for å forhindre at min iPhone 7 Plus automatisk overfører og mottar innhold. Selv om du bruker iTunes på Mac, er prosedyren stort sett den samme for begge operativsystemene.

Først av alt, koble iOS-enheten til datamaskinen din som har en nylig versjon av iTunes installert, og følg ganske enkelt trinnene nedenfor for å deaktivere funksjonen for automatisk synkronisering på et blunk:

  • Når du har koblet til iOS-enheten din, vil du legge merke til et enhetsikon rett under toppmenyen på iTunes. Ganske enkelt klikk på enhetsikonet og gå videre til neste meny.

  • Her, under alternativseksjonen i høyre rute, fjern merket i boksen rett ved siden av «Synkroniser automatisk når denne iPhone (eller iPod eller iPad) er sammenkoblet». Nå, klikk på «Ferdig» øverst til høyre for å lagre innstillingene dine. Hvis du vil synkronisere iTunes manuelt, kan du enkelt gjøre det ved å klikke på Synkroniser-knappen rett ved siden av.

Fjern merket for Synkroniser automatisk når denne iPhone er tilkoblet

  • Gå nå over til Rediger -> Innstillinger plassert i toppmenyen, for å deaktivere funksjonen for automatisk synkronisering. Du kan også bruke hurtigtasten «Ctrl +,» for enkelt å komme inn i iTunes-preferanser.

iTunes-innstillinger

  • Nå vil et lite vindu dukke opp på skjermen din som viser alle iTunes-preferansene du kan tilpasse. Her, gå til delen Enheter og merk av i boksen rett ved siden av «Forhindre at iPod, iPhone og iPad synkroniseres automatisk». Når du er ferdig med dette, klikker du bare på OK for å lagre innstillingene dine.
I relasjon :  Slik ser du alle apptillatelser på macOS

Hindre iPhone, iPod og iPad fra å synkroniseres automatiskVel, det er stort sett alt du trenger å gjøre, for å stoppe iTunes fra å automatisk synkronisere mediene dine på alle iOS-enhetene dine.

SE OGSÅ: Slik fjerner du autorisering av en datamaskin i iTunes

Deaktiver automatisk iTunes-synkronisering enkelt

Hvis du var en person som meg som alltid pleide å bli irritert hver gang iTunes startet synkroniseringsprosessen så snart enheten ble koblet til en datamaskin av en annen grunn, er vi glade for at vi kunne hjelpe deg med å komme deg ut av en slik situasjon. Jada, noen av dere kan like å bruke denne funksjonen som holder alt oppdatert ved å bare koble til enheten din, men personlig vil jeg gjerne gjøre dette etter min egen vilje. Vel, har dere klart å deaktivere automatisk synkronisering i iTunes? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.